in

Željko Samardžić napunio zagrebački Bundek – Rujanfest 2019

Željko Samardžić napunio zagrebački Bundek, Maja Šuput proslavila rođendan, a Rada Manojlović pjevala hrvatske hitove!

Program na Fest stage-u otvorila je Maja Šuput koja za dva dana slavi jubilarni 40. rođendan. Njeni fanovi su joj za tu priliku pripremili iznenađenje u obliku mega buketa. Paralelno s koncertom, na Extra stage-u je nastupila Rada Manojlović pjevajući stihove najpopularnijih hrvatskih i regionalnih pjesama. Publika je u glas pjevala hitove poput ‘Ima li nade za nas’ i ‘Godinama’! Koncertne spektakle je zatvorio Željko Samardžić u sitnim jutarnjim satima u prepunom Fest šatoru.

GLAZBA NEMA GRANICE
Subota donosi još veća glazbena imena kao što su: Klapa Šufit, Petar Grašo i Ministarke. Poseban house program na World mix stage, DJ corner pušta glazbu do dugo u noć, a na Open-air stage-u tijekom vikenda nastupaju Cro trash party (I Bee – Ivana Banfić) u subotu te Pravila igre u nedjelju.

Ulaz do 18:30 je besplatan, a nakon toga košta 35kn. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu, ali i u pretprodaji preko sustava Eventim. Za koncerte na Fest stage-u moguće je kupiti FAN PIT za 65kn i VIP ulaznice za 150kn. Nedjeljom je obiteljski dan te se ne naplaćuje ulaz cijeli dan.

Uživajte u koncertima i odmah u blizini probajte odličnu hranu u gourmet zoni koja se prostire na 2.500 kvadrata. Čak 8 restorana nude sve od hot-doga, hamburgera, grilla, kebaba, falafela, pržene piletine, kineske hrane do ribljih specijaliteta i još puno toga. Nemojte propustiti ni Slavonsku kuću s najfinijom domaćom hranom i svakodnevnih nastupima tamburaških sastava.

STUDIO SMIJEHA I NAJVEĆI LUNAPARK U HRVATSKOJ
Hrpa smijeha s jedne strane i vrištanja u lunaparku s druge strane! Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha. A odmah pored i najveći lunapark u Hrvatskoj. Lunapark je otvoren vikendom već od 11h.

Foto: Izvan Fokusa