in

Željko Joksimović objavio singl “1000 žena”

Nakon više od četiri godine, najveća regionalna pop zvijezda Željko Joksimović objavio je novi singl pod nazivom “1000 žena”. Ova ljubavna pop pjesma dolazi kao novogodišnje zagrijavanje pred izlazak njegovog novog albuma, čiji se izlazak očekuje u proljeće sljedeće godine.

Kao što smo i navikli, izlazak nove pjesme prati spot vrhunske produkcije, čiju režiju potpisuje najpriznatiji jugoslavenski filmski redatelj Lordan Zafranović. Pjesmu “1000 žena” komponirao je i aranžirao sam Željko Joksimović, dok tekst potpisuje Dragan Brajović Braja. Kao jedan od pratećih ženskih vokala sudjelovala je i Suzana Branković, koju publika najbolje poznaje kao solisticu koja je izvodila numere Silvane Armenulić u najgledanijem domaćem filmu “Toma”.

Kako je Joksimović već najavio, na novom albumu nekoliko tekstova potpisuje Dragan Brajović Braja, dok je na nekoliko pjesama Željko surađivao s Aleksandrom Kovač, Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Aleksandrom Milutinović, te s Milošem Roganovićem.

Podsjetimo, na nedavnom koncertu u zagrebačkoj Areni Joksimović je ekskluzivno, s Aleksandrom Milutinović, predstavio pjesmu Venera. Idući koncert Željko Joksimović održat će u Gradskom vrtu u Osijeku, 3. veljače 2024.