in

Željko Bebek turneju ‘Ono nešto naše 2018’ zatvara koncertom u Rijeci!

Željko Bebek 24.11. koncertom u Rijeci održava zadnji koncert u sklopu turneje ‘Ono nešto naše 2018’. Nakon vrhunskih svirki u Zagrebu, Osijeku i Splitu i mnogih lokacija koje je posjetio tijekom ljeta, uigrana ekipa 24. studenog stiže u Rijeku. Gudači, brass sekcija, prateći vokali i ostala mnogobrojna postava pripremaju još jedan vrhunski koncert kojim zatvaraju  ovogodišnju turneju ‘Ono nešto naše 2018’.

„Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika  je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije što sam doživio u Zagrebu i Splitu, a ne sumnjam da će biti isto i u dvorani ‘Krešimira Ćosića’ u Zadru koji nas čeka 27.10. te za kraj i u Rijeci.” – dojmovi su Željka Bebeka o samoj turneji.

Rijeka, čitava Istra i okolica imat će priliku doživjeti nezaboravan susret s glazbenom legendom ovih prostora čija zarazna energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ulaznice su od 10.9. do 10.10. u prodaji po early bird cijenama:
Parter: 80 kn | Tribina: 90 kn
Nakon 10. listopada cijene rastu!

Službena prodajna mjesta:

ticketshop.hr | prodajna mjesta Ticketshopa | Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

foto: Goran Berović