in

Zavodljiv ljetni hit “Sutra” Nike Turković dobio je i svoj video spot

Ljetni singl “Sutra” Nike Turković već tjednima podiže temperaturu na radijskim valovima i streaming servisima, a sada je dobio i neodoljiv video spot koji potpisuju Sestrice.

“Imam već dugo u glavi tu estetsku viziju teniskog outfita i teniskih terena koji su mi jako fotogenični, pa smo Luka Sepčić i ja odlučili vidjeti što i kako možemo uklopiti upravo u takvu lokaciju. Uvijek volimo nešto novo isprobati, neku novu lokaciju iskoristiti, pa smo tako odlučili da će nam ovo zapravo biti super izazov.”, ispričala je Nika koja je iznimno ponosna na jedan za nju jako važan detalj: “Za spot smo ponovno okupili odličnu žensku ekipu pa i ovu priču obilježava nama omiljeni elemet ‘girl powera’ i ženskog zajedništva”.

“Na pjesmi je i ovaj puta glavnu riječ imao Ivan Pešut, koji potpisuje aranžman i sve instrumentalne dionice, ali smo ovaj puta imali pojačanje; Vlahu Arbulića s kojim sam slagala samu stvar u nastanku i Mihovila Šoštarića koji je napravio najbolji miks. Suradnja koja mi je posebno draga i za koju znam da neće biti posljednja.”, o pjesmi je ispričala Nika.

Foto: Petra Mikšik