in

Zabranjeno pušenje dolazi 1. listopada u Hala Park u Zagreb

Zabranjeno pušenje vraća se na zagrebačku scenu 01. listopada 2022., na godišnjicu velikog open air koncerta u Hala Parku!

Prošlo je godinu dana od nezaboravne večeri pune emocija i dobrih vibracija. Vrijeme je da se ponovi spektakl uz novi dvostruki album Zabranjenog pušenja „Karamba!” ispunjen hitovima odsviranih u stilu poznate sarajevske škole rock’n’rolla.

Uz promociju novog albuma za koncert se sprema i presjek vječnih hitova, a Zabranjeno pušenje na pozornicu zagrebačkog Hala Parka dolazi u nikada jačoj postavi – pojačano poznatim hrvatskim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom koji je bandu podario novu koncertnu energiju. Zabranjeno pušenje zaokružuje priču i predstavlja rock’n’roll kakav se i očekuje od najjačeg regionalnog igrača na rock sceni. Ima opet sve da se puši 1. listopada u Hala Parku u Zagrebu! Čeka nas duga i topla rock’n’roll večer na otvorenom prostoru Hala Parka. Nakon odlične zagrebačke promocije novog dvostrukog albuma „Karamba!“ s velikim zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje ulaznica.

A evo što nam Sejo kaže zašto bi trebali požuriti po svoje ulaznice: „Stara narodna kaže – Para ide na paru, a buha na fukaru! Zato kupite kartu dok je karitativna cijena. Nemoj da vas guja ujede!“

Ulaznice u prodaju kreću od 1.7. u sustavu Entrio; na linku: https://www.entrio.hr/event/zabranjeno-pusenje-hala-park-11708 a, za najvjernije fanove tu je limitirani broj fan club ulaznica s promotivnim kodom.

Dakle – znate što vam je činiti! Požurite po svoje ulaznice za ovaj nadolazeći spektakl!

Foto: Saša Midžor Sučić