in

Veliko finale Rujanfesta uz Petra Grašu!

Subota na Rujanfestu je ponovno oduševila posjetitelje s raznolikim programom na čak 7 pozornica.

Uz zvijezdu večeri, Petra Grašu, nastupila je Ivana Banfić na Open-air pozornici, Ministarke na Extra stage-u te Klapa Šufit na Fest stage-u. Tražilo se mjesto više u šatoru za koncert Petra Graše koji je punih 2 sata pjevao svoje najveće hitove. “S ovom sam pjesmom prvi put pobijedio na Splitskom festivalu i nastala je prije nego su se neki od vas u prvim redovima rodili. Ponosan sam što glazba nema rok trajanja i što je zajedno pjevamo i nakon 22 godine.” – rekao je Grašo prije pjesme Ne boli me.

Posebnu atmosferu je napravila Ivana Banfić na svom Cro trash partyju. Svi su plesali i u glas pjevali najveće hitove 90-ih kao Šumica i Pizzerija.

Antonija Blaće je za dvoje obožavatelja Petra Graše pripremila posebnu večer. Izabrala je Marka i Antoniju preko Instagrama te ih pozvala na večeru u Slavonsku kuću, vožnju lunaparkom, upoznavanje Petra Graše i uživanje u koncertu iz VIP zone. Ove je godine je Rujanfest pomaknuo granice zabave, a veliki odaziv posjetitelja i emocije na pozornici su pokazale da je Rujanfest puno više od glazbenog festivala.

Foto: Izvan Fokusa