in

Vatrena zabava Nede Ukraden i grupe Vigor u novom hitu “Viva l’amore”

Idealan zabavan spoj dogodi se kad Neda Ukraden nabije plesni tempo Mariju Rothu i podijeli s njim tajne savjete o dugovječnosti u životu, ali i na estradi. Rezultat toga nalazi se u novom zaraznom ljetnom hitu “Viva l’amore”, koji je upravo izašao na svim streaming servisima.

“Prošlog Uskrsa nastupali smo zajedno u Čakovcu. Nije to bio prvi put, grupa Vigor i ja više smo puta dijelili istu pozornicu po Hrvatskoj i Sloveniji. To je ekipa koja prije svega odiše iskrenim poštovanjem, prijateljstvom i profesionalnošću. Dijelimo publiku, dijelimo poštovanje jedni prema drugima i tako mi je te večeri sinulo da napravimo zajedničku pjesmu. Rodila se ideja, a do realizacije je prošlo gotovo godinu dana jer smo čekali – pravu skladbu!”, ističe glazbena diva Neda Ukraden.

“Svi naši spotovi snimljeni su na lokacijama, htjeli smo pružiti nešto drugačije. Kad se osvrnemo i shvatimo kako je brzo zima prošla, jasno nam je da je ljeto već pred vratima. Trebamo svi jedni drugima obojiti život, pa to nastojimo učiniti pjesmom i spotom. Mi u Vigoru uvijek se trudimo glazbom širiti ljubav, pozitivu i radost, a drugačije nije ni u duetu s Nedom. Iznenadio nas je i oduševio njezin poziv, a “Viva l’amore” je baš ono što nam svima treba. Od pandemije do ratova, apsolutno nitko ne može reći da posljednjih godina živimo u savršenom svijetu. Trudili smo se da svim problemima, ružnim i tužnim stvarima zatvorimo vrata, te da publici ponudimo nešto drugačije, lijepo, u živim bojama.” dodaje frontmen grupe Vigor Mario Roth.

Za veselu i plesnu pjesmu “Viva l’amore” snimili su i zabavan spot u kojem najavljuju sezonu nezaboravnih tuluma i vatrenih zabava. “Dobar je ritam, tjera na ples i širi radost, a to je važno i publici i pjevačima. Spot je prepun boja, moderni šareniš. Sve vrvi kolorima, balonima, šlaufićima.. Iako ne gazimo u plićaku neke plaže dok je temperatura mora 13 stupnjeva, mislim da smo baš uspjeli prenijeti osjećaj ljeta u spotu” zadovoljna je Neda.