in

Vannina ljetna glazbena avantura!

Ovoga ljeta, jedna od naših najcijenjenijih pjevačica Vanna, sedmog će srpnja nastupiti na pulskom Kaštelu, brežuljku koji garantira jedinstveno uživanje u koncertu, a uz pratnju benda nizom hitova u vrhunskoj izvedbi sigurno će ljetne večeri učiniti nezaboravnim.

Vanna je iznimna izvođačica koja je kroz bogatu karijeru puno puta pokazala da je vokalno u samom vrhu domaćeg glazbenog svijeta, a oduševljavala nas je kroz razne žanrove još od legendarnog Electro Teama, preko brojnih solo albuma među kojima je i Platinum collection sa svim hitovima i poseban koncertni album snimljen povodom slavlja 25 godina karijere. Bilo da pjeva svoje pjesme ili covere, Vanna je uvijek svoja i posebna, a slušatelje svakim svojim nastupom iznova oduševljava.

Uskoro objavljuje novi studijski album u izdanju Croatia Records pod nazivom ‘Izmiješane boje’, po uspješnoj autorskoj baladi koju su zavoljeli i publika i radijski urednici. Bit će to njezin sedmi samostalni album, posebno zanimljiv po tome što je prvi album na kojem većinu pjesama potpisuje upravo Vanna.

„Nekako se najbolje osjećam kada sama pišem svoje pjesme. Bila sam autorski jako aktivna u vrijeme bivšeg sastava ET i u svakoj našoj pjesmi bila sam koautor glazbe i tekstova, ali sam kasnije taj svoj autorski nagon malo zatomila i prepustila drugima da mi pišu pjesme. Tek sam povremeno pisala vlastite pjesme, poput onih na posljednjem albumu ‘Sjaj’ – naslovna pjesma i ‘Svakodnevna žena’. Ovaj moj kantautorski iskorak na novom albumu ne znači kako više neću pjevati pjesme drugih autora, ali je dobro došla promjena. I na ovom, najnovijem albumu koji bi trebao biti objavljen početkom ljeta, ima nekoliko pjesama mog dugogodišnjeg autora i prijatelja Ante Pecotića, ali i jedna sasvim nova suradnja s Aljošom Šerićem koji je napisao jako lijepu pjesmu ‘Danas tebe slavim’. Tako da je taj album u pravom smislu riječi izmiješanih pjesničkih boja od Pecotića, preko Šerića do mene.“ – Vanna

Ograničeni kontinglent early bird ulaznica u prodaji je do 10.6. odnosno isteka zaliha po cijeni od 70 kuna na Eventim-u.