in

Valentino se vraća u Tvornicu

Na radost generacija koje su odrastale uz legendarne pjesme kao što su “Samo sklopi okice”, “Oka tvoja dva”, “Volim te još”, nezaboravna pop-rock grupa 80-ih godina Valentino vraća se u zagrebačku Tvornicu Kulture, 22. travnja!

Nakon više od dva milijuna prodanih nosača zvuka i nizanja uspješnih turneja, Valentino je nedavno proslavio četiri desetljeća glazbenog stvaralaštva s veličanstvenom obljetničkom turnejom “40+” koja je započela upravo koncertom u Zagrebu 2022., a nastavila se koncertima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kanadi te Australiji.

Grupa Valentino, osnovana 1982. godine pod vodstvom umjetnika Zije Rizvanbegovića, poznatog kao Zijo Valentino, osvojila je srca publike hitom “Volim te još”, koji je postao broj 1 u tadašnjoj državi. Slijedili su brojni albumi, nezaboravni singlovi poput “Đubre volim te”, “Oka tvoja dva”, “Idu ptice selice”, “Samo sklopi okice”, koji su postali evergreeni i ostavili neizbrisiv trag na glazbenoj sceni.

Priključite se Valentino fanovima na glazbenom putovanju kroz četiri desetljeća koje obećava emotivne izvedbe, nevjerojatnu energiju i prepoznatljiv zvuk koji će ponovno oživjeti legendarne hitove. “Dođite da ponovno promuknemo zajedno” poručuje Zijo.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima.