in

“Ugrij mi dušu” novi singl Tomislava Bralića i klape Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade poznati su kao promotori povijesnih ljepota i objekata dalmatinskoga kraja. Spotom za pjesmu “Ugrij mi dušu” nastavljaju svoj niz i publiku upoznaju s manje poznatih jadranskim znamenitostima. Svojom karizmom i prepoznatljivošću nezaobilazni su u predstavljanju Zadra, Dalmacije i Hrvatske, a na svim koncertima, osobito onima u inozemstvu, redovito pozivaju publiku da dođe u Hrvatsku.

Proteklih su dana “skočili” do Ugljana i na stoljetnoj tvrđavi snimili spot za novu pjesmu “Ugrij mi dušu” koju potpisuju Jure Stanić, Željka Galić i Igor Ivanović. A kako je bilo na Ugljanu i kako doživljava pjesmu otkrio nam je Tomislav Bralić:

Spot za pismu “Ugrij mi dušu“ snimili smo u Lamjani, ispod mjesta Kali na otoku Ugljanu. Ovo je jedna ljubavna balada za koju je glazbu napisao Jure Stanić na tekst Željke Galić. Aranžman je napravija Igor Ivanović, a još jedan Igor, Igor Goić iz Zadra, naš prijatelj, snimio je spot. S njim već surađujemo dugo godina, a s Jurom i Željkom po prvi put. Zahvaljujem im što su nam dali lipu pismu, ja se nadam da je ovo još jedna u nizu lipih ljubavnih balada koje san otpiva zajedno s klapom Intrade. Nadam se da ćete svi biti zadovoljni, da ćete uživati u kadrovima spota i u zvucima nove pisme “Ugrij mi dušu”.