in

Tony Cetinski objavio singl “Čuvam ljubav”

Sačuvati ljubav možda nije lako u današnje vrijeme, ali onaj koji je zna pretočiti u pjesmu je definitivno Tony Cetinski. “Čuvam ljubav” naziv je njegovog novog singla. Iako novi glazbeni uradak nosi nezaobilaznu ljubavnu tematiku koja ovom miljeniku mnogobrojne publike nije ni malo strana, ipak je po nečemu posebna, što nam je dao naslutiti i sam Tony:

“Ne bih tako olako ovu pjesmu svrstavao u samo ljubavnu. Ova pjesma je puno dublja i pjeva o nečemu puno većem od nas ljudi. Možda ćete je shvatiti odmah, a možda će vam trebati neko vrijeme za to, ali sigurno ćete je dugo pamtiti i nećete moći zaboraviti. Upravo svojom jednostavnošću će vam se uvući pod kožu”.

Za video spot se pobrinuo Zdravko Terkeš koji je stopio vizualne kadrove s melodijom i stihovima ‘Čuvam ljubav’. Glavne uloge u spotu, uz Tonyja Cetinskog, pripale su Ani Franjčević i Tomi Ragužu.

“Zahvaljujem se ovom prilikom svima onima koji su pomogli da do ove pjesme dođe, posebno Amil Lojo, izuzetan autor i glazbenik od kojeg ćete, nadam se, čuti još puno lijepih uradaka”, još je za sam kraj poručio Tony.