in

Tomislav Rebak u Zürichu ostaje

“U Zürichu ostaje” prvi je singl mladog producenta Tomislava Rebaka. Autorski pjesmu potpisuju Marko Mihaljević i Tomislav Rebak. Aranžman su radili Boris Kapetan i Domagoj Perišić, za mix i master zaslužan je Domagoj Perišić, a back vocal pjeva Katarina Štorga.

Spot za pjesmu sniman je na lokaciji Bratina u Wee Resortu Penezići. Za režiju i montažu zaslužan je Matijas Knežević, dok su snimatelji bili Matijas Knežević i Dinko Bošnjak. U spotu pored Tomislava glume Katarina Čolig i Lucija Pavlinić.

“Spot je sniman tako da se doživi ljubavna priča mladog para koji zajedno provodi romantičan vikend. U toj idili, muškarac počinje razmišljati o bivšoj djevojci koju još uvijek voli. Sve završava svađom jer nova djevojka shvaća kako je ona zapravo samo lijek za tugu zbog nezaboravljene ljubavi te odlazi.” rekao je Tomislav.

Kao i do sada, Tomislav i dalje aktivno usavršava glazbene vještine u svom studiju. Želja mu se jednoga dana u cijelosti posvetiti glazbi. Nakon objavljene prve autorske pjesme i spota, Tomislav je odmah krenuo u realizaciju druge pjesme. Tako da se uskoro očekuje i drugi hit.