in

Tomislav Bralić i klapa Intrade stižu u Zagreb u prosincu

Tomislav Bralić i klapa Intrade godinama već nastupaju u prosincu u glavnom gradu Hrvatske pa su njihovi koncerti postali tradicija koja se ne propušta! Oni su fenomen i zaštiti znak klape i Zagreba bez kojih je prosinac teško zamisliv. Ovo je koncert koji se čeka!

Iza sebe imaju 14 održanih prosinačkih rasprodanih koncerata u Zagrebu. U 2021. imat će jubilarni koncert, 15. za redom pa će publika moći uživati u njihovim poznatim pjesmama 3. 12. 2021. u 20 sati u Ciboni. Omiljeni bariton Tomislav sretan je što je sve spremno:

“Baš sam ponosan na to. Lani nismo bili pa mi baš nešto fali. Mi smo se zaželjeli naše publike, velikih koncerata, velikih dvorana. Nadam se da će ove godine biti sve u redu, repertoar je spreman, a klapa jedva čeka!”

Klapi su svi koncerti važni, a zagrebački je prerastao u nešto više od toga, s uvijek nečim novim – dvoranama, sjajnim gostima i višom razinom produkcije. Poznato je i da im se na pozornici svake godine pridruže i gosti, a koji će to biti ove godine, otkrit ćemo vam ubrzo.

Karte uvijek nestanu velikom brzinom pa su koncerti redovito danima unaprijed rasprodani. Zato na vrijeme osigurajte ulaznice za događaj koji se pameti. Cijena karata kreće se od 100 do 225 kn, a u prodaji su u sustavu Eventim. Ulazak na koncert moguć je uz predočenje EU COVID putovnice. Za one koji je nemaju, na ulazu u prostor bit će osigurano brzo testiranje od 18 do 20 sati po cijeni od 50 kn.