in

Tomislav Bralić i klapa Intrade stižu u Arenu Stožice!

Arene su poznati teritorij za ovu klapu koja se iznimno ugodno osjeća u njima. Dva puta su nastupali u našim najvećim arenama u Areni Zagreb i Spaladium areni u Splitu. U dvorani Višnjik u Zadru nastupali su tri puta, Areni Varaždin dva puta i jednom u Areni Osijek. Posebno su ponosni na koncert u Areni Puli iz 2017. na tom jedinstvenom ambijentu jer je to dugo bila jedina arena u kojoj nisu nastupili.

Nakon dva spektakularna koncerta u Arenama u Zagrebu i Splitu krajem 2018., Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju jednako brzim tempo raditi i u 2019. godini. Gdje god da se pojave uvijek iznova oduševe publiku i potvrđuju svoj status jedne od najpopularnijih klapa u povijesti klapske glazbe!

Na dosadašnjim velikim koncertima puna dvorana i skoro tri sata dalmatinske pisme nikoga nisu ostavili ravnodušnim zbog čega bi publika uvijek kraj dočekala na nogama.

Klapa je na koncertima nizala svoje hitove poput “Ne mogu te prestat jubit”, “Ne damo te pismo naša” , “Ti,samo si ti”, “Zora bila” i brojnih drugih, neke pjesme sa starih albuma, neke s novog albuma.

Tomislavu Braliću i klapi Intrade su se na pozornici u Splitu kao gosti, pridružili Tedi Spalato i grupa Forum, dok je u Zagrebu gost bio Tony Cetinski i Radojka Šverko.

Koncert u Areni Stožice je prilično veliki zalogaj za klapski izričaj kojemu su Tomislav Bralić i klapa Intrade itekako dorasli.

– Ovo je naš prvi samostalni koncert u Stožicama jer smo do sada bili sa drugim klapama i izvođačima, ali ovo je nešto posebno. Već sada znam da će to biti dobro, cijeli prvi mjesec se odmaramo, vježbamo i dolazimo spremni i odmorni u Ljubljanu. Raduje me da će Arena Stožice biti puna i već sada osjećamo atmosferu isčekivanja velikog koncerta. Naša publike je naučila da na svakom koncertu dajemo sve od sebe i oni nam to vraćaju.- izjavio je Tomislav Bralić ususret velikom koncertu.

Produkcija će biti na visokom nivou kao i na svim njihovim dosadašnjim koncertima.

– Svaki koncert za mene je poseban, svakom koncertu posvetim najveću pozornost, svaki gledatelj je za mene jednako važan, svaki trg, svaka dvorana, svako mjesto, svaki grad… Najljepše od svega je kad se popnem na pozornicu i vidim tu našu publiku, onda mi je sve lako, jer publika, pozornica, light, produkcija samo mi još daju dodatnu snagu i energiju za tako zahtjevan posao, kao što je moj – zahvalan je Bralić.