in

Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili su spot za novu pjesmu

Velolučanin, dugogodišnji suradnik i prijatelj klape Vinko Barčot, zaslužan je za glazbu i tekst nove pjesme “Kada jednom odem” koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade. Aranžman je napravio Leo Škaro, a za spot se je pobrinuo redatelj Igor Goić.

Intrade novim ovim spotom nastavljaju promociju svojega kraja. Do sada su obišli mnoge lokacije kako bi ih ovjekovječili spotovima i na taj način prezentirali glazbenu i vizualnu baštinu Dalmacije. Tako je ovaj put odabir pao na Novigrad blizu Zadra, koji je poznat po gradini iz liburnskog doba, a na mjestu koje je u rimsko doba bila podignuta utvrda. Tomislav Bralić sretan je što je na red došla upravo ova lokacija:

“Nastavljamo jedan niz snimanja pisama po zadarskom kraju. Još nismo snimili spot u Novigradu, obećali smo ljudima da ćemo doći tu. Tu ima puno dobrih i vridnih ljudi i zato smo došli u ovo lipo misto. Snimili smo spot za pismu našeg prijatelja Vinka Barčota, koju ćemo otpivati ovog lita na Splitskom festivalu. Klapa je sa mnom, ja se nadam da će se odmah ljudima sviditi, da će je odma pivati čim je čuju.”

Osim nastupa u Splitu, pred Intradama su koncerti u Makarskoj i Solinu. U Ljetnom kinu u Makarskoj nastupit će 20. 6., a u Solin na Gradinu stižu 23. 7.