in

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju 14. po redu adventski koncert u Zagrebu

Uzastopni zagrebački koncerti postali su lijepa tradicija brojnim društvima i obiteljima kojima je ovo nezaobilazni dio prosinca, a Tomislav Bralić misli kako je “na tim koncertima Hrvatska u malom. To treba doživiti i to se ne može objasniti drugačije nego pismom”.

Ljudi iz raznih dijelova svijeta žele redovito sudjelovati na ovom glazbeno-scenskom spektaklu koji uvijek izazove prekrasne reakcije publike i za koji se traži karta više. Tomislav Bralić i klapa Intrade izvanredan su spoj koji ima „hrabrost” učiniti nešto fantastično: svake godine napraviti koncert u isto doba u istom gradu. Dupkom pune dvorane čest su prizor, no ništa od toga ne bi bilo izvedivo da ih zagrebačka publika već godinama ne dočekuje toplo, kako samo ona to zna.

Kada su ga jednom pitali u čemu je tajna njihovoga uspjeha, Tomislav Bralić rekao je: “Tajna je u našim pjesmama. Svaka nosi neku poruku. Za mene je svaka naša pjesma oda radosti… Osim toga, neki kažu da i lijepo pjevamo”.

Klapi se svake godine na pozornici pridruže njihovi prijatelji. S Bosutskim bećarima u 2019. Tomislav Bralić ostvario je novu slavonsko-dalmatinsku suradnju koja je rezultirala spotom za pjesmu “Tko si ti”, koju krasi predivna ljubavna tematika. Zato su Bećari sasvim logičan izbor kao ovogodišnji gosti.

Pomno osmišljena autohtona dalmatinska scenografija uvijek je popraćena kvalitetnim razglasom i rasvjetom čime se publici omogućuje famozan audio-vizualni doživljaj. Stoga nemojte čekati, budite u niskom startu i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme! Organizator je koncerta Scardona koja Klapu vjerno prati već dugi niz godina na njezinim koncertima i turnejama diljem svijeta.

Ulaznice su u prodaji na stranicama ScardoneEventima i Ticketshopa, kao i na adresi Srebrnjak 64.