in

Tomislav Bralić i klapa Intrade predstavili klasičnu ljubavnu priču na potpuno neočekivani način

Tomislav Bralić i klapa Intrade i nakon 34 godina karijere nastavljaju oduševljavati publiku sjajnim novim pjesmama u svom prepoznatljivom stilu. Nakon uspješnih studijskih albuma i mnogobrojnih koncerata ovaj put su odlučili razveseliti publiku jednom lijepom pričom u novom spotu, koji je kao i cijeli novi album u izdanju i organizaciji diskografske kuće Scardona. Tvorci su nekih od najvećih klapskih hitova poput “Zora bila”, “Škrinja jubavi”, “Ne damo te pismo naša” i “Zalutalog pogleda” i njihovog zadnjeg singla “Ne mogu jubav krit” kojim su najavili novi album “Bilo je i vrime”.

Pjesmu “Bilo je i vrime” potpisuje uspješna zvjezdana ekipa. Autor glazbe Ivica Badurina koji je do sada za klapu napisao cijeli niz hitova. Autor teksta ove predivne pjesme je Nenad Ninčević, a za aranžman zaslužan je Toma&Co., producentski tim koji vodi Tomislav Mrduljaš.

Spot je osmišljen kao klasična priča o ljubavi prikazana na malo drugačiji, stilizirani način. Protagonisti su dvoje ljudi koji su suđeni jedno drugom, ali podjeljeni svojim svijetovima. Kao i svake srodne duše, ipak imaju nešto što ih povezuje – u ovom slučaju čitanje knjiga i kroz njih nalaze oblik komuniciranja koji ih na kraju dovodi do sretnog završetka i duševne slobode koju simbolički predstavlja golubica. Klapski i svirački dio spota sniman je na tri lokacije od kojih su dvije u Perivoju kraljice Jelene Madijevke – a treća, zahvaljujući Eriku Pavinu i obitelji, u predivnom široko poznatom restoranu “Niko” na Puntamici u Zadru.

– Spot za naslovnu pjesmu “Bilo je i vrime” snimali smo u Zadru u perivoju kraljice Jelene. Još jedna lijepa pjesma Ivice Badurine koju je napisao za klapu Intrade na odličan tekst Nenada Ninčevića. Pjesmu “Bilo je vrime” već pjevamo na našim koncertima i vidjeli smo i čuli da se pjesma sviđa našoj publici. Uživajte u prekrasnim slikama našega Zadra i pjevajte s nama ovu prekrasnu skladbu …samo suzo nemoj, ka vino me opit…- zaključio je Tomislav Bralić.