in

Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovo u zagrebačkoj Areni

Prije sedam godina su održali večer za pamćenje u zagrebačkoj Areni, a sada su odlučili svoj trinaesti koncert u Zagrebu održati ponovo u toj dvorani. Na zadnjem koncertu u Areni Tomislav i klapa su bili sjajno raspoloženi, večer su uveličali fantastični gosti, raspjevana publika ih je pratila tijekom cijelog koncerta a vrhunska produkcija s impresivnom scenografijom dalmatinskog trga širine 24 metra je dala poseban pečat toj večeri.

U zagrebačkoj Areni ćemo 01. prosinca vidjeti još jedan vrhunski koncert ove klape s nekoliko iznenađenja i nabijen emocijama, dok produkciju koncerta potpisuje isti tim kao i na svim njihovim zagrebačkim koncertima. Valjda istaknuti i zanimljiv podatak da je klapa Intrade jedina klapa koja je uspjela napuniti sve arene i veće dvorane u Hrvatskoj.

Tomislav Bralić je veselo najavio povratak u Arenu – Evo nas opet u Areni nakon 7 godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati. Sve naše najbolje pijesme ćemo otpjevati zajedno i nadam se još jednom velikom spektaklu koji ćemo svi pamtiti.

Ova klapa od 2006. godine uzastopno u prosincu održava velike koncerte u Zagrebu, što je malo kojem izvođaču do sada uspjelo da sve godine iznova izazove interes i napuni svaku dvoranu u glavnom gradu. Klapa kaže da tajne nema, treba imati dobre pjesme koje s kojima će se ljudi povezati i zavoljeti.

Ulaznice za koncert su od danas 10.09. u prodaji u Scardoni (Srebrnjak 64), Ticketshopu i sustavu Eventim.