in

Tomislav Bralić i klapa Intrade ovo ljeto provest će pjevajući s publikom

Tomislav Bralić i klapa Intrade godinama su zaštitni znak klapskog pjevanja te su veliki ambasadori naše glazbene kulture. Obožavaju pjevati na koncertima, uz svoju vjernu publiku, i jedva čekaju početak turneje koja će potrajati do listopada i na kojoj će promovirati novi album koji izlazi početkom lipnja.

Ovo će ljeto biti prepuno koncerata što je oduševilo klapu i publiku. Jedan od prvih nadolazećih koncerata koji se bliže je onaj u Prelogu. Prošle su godine zapalili “Ljetne noći u Prelogu”, a nadolazeći koncert 21. svibnja u sportskoj dvorani neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Ljeto bez koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji klapi je teško zamisliti. Koncerti na Ljetnoj pozornici postali su tradicionalni, a ovo je njihov šesti nastup na kultnoj pozornici koja godinama ugošćuje i velike svjetske zvijezde. Klapa će u ovom Biseru Jadrana pjevati 21. lipnja. Pod vedrim nebom, tik uz more publika će te večeri uživati u nastupu punom emocije i humora.

Teško je odoljeti atmosferi koja vlada na nastupima – zvonak, topao i jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima klape dobitna su kombinacija.

Ljetna pozornica u Opatiji, vidikovac Gospe od Loreta u Primoštenu, Cave Romane u Vinkuranu, Kastel Morosini-Grimani u Svetvinčenatu i Novi dvori Bana Jelačića u Zaprešiću, kamenolom Montraker u Vrsaru bajkovite su povijesne lokacije za koncerte i klapa im se veoma raduje. Svaka od njih uz pjesmu omiljene klape ostavit će publiku bez daha.

Visokokvalitetna produkcija i odlična akustika svih ovih prostora uvijek pridonesu posebnom ugođaju koji vladaju na koncertima ove omiljene klape.

U lipnju počinje turneja “Večernja glasbena čarovnija” na najljepšim slovenskim trgovima na kojoj će im se pridružiti i Marko Škugor. Gradovi koji će posjetiti su: Škofja Loka (3. 6.), Murska Sobota (4. 6.), Slovenj Gradec (10. 6.), Koper (17. 6.) te Celje (19. 8.), Novo Mesto (28. 8.)