in

The Frajle predstavljaju „Zlato”

Spot za pjesmu “Zlato” sniman je na Salašu 137, prekrasnom imanju u blizini Novoga Sada, a redateljsku palicu za “Zlato” dijelio je sad već uhodani dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, koji su zaslužni za posljednja tri video spota Frajli. Glazbu je napisao Ante Pecotić dok su za tekst zaslužni Ante Pecotić i Jelena Buča.

“Na snimanju je bilo jako zabavno i sjajno smo se svi proveli! Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da nam je ideja spota bila prikazati neke obične i male stvari koje zaista čine život. U ovome spotu svaka od nas Frajli ima svoju ulogu i predstavlja svoj način kako uživa u slobodi i malim stvarima, jer svaka od nas u spotu radi ono sto nju čini sretnom i slobodnom. Jedna slika, druga vozi motor, treća jaše konja, četvrta čuva svoje antikvitete stare stotinama godina i svakoj je baš to dovoljno da bude sretna. Simpatično je da su nam nakon odgledanoga teasera rekli kako u spotu imamo Natašu kao Juliju Roberts, a Jelenu kao Moniku Belluci, tako da, što se tiče atraktivnosti, toga u spotu neće faliti”, komentirale su Frajle u svom prepoznatljivom duhovitom tonu.

Već je svima dobro poznato da ima neka tajna veza između sjajnih The Frajli i hrvatske publike. Marija, Jelena, Nevena i Nataša svojom neposrednošću, simpatičnošću, glazbom i talentom osvojile su srca publike diljem zemlje, a njihovi koncerti rasprodani su danima unaprijed. Frajlama uskoro izlazi novi album obrada “Obraduj me” na kojem su ugostile najpopularnije glazbenike regiji.