in

The Frajle predstavile novi spot za pjesmu “Noćas si moje vino”

Ljetni dani donijeli su puno zanimljivih događaja u glazbenom život The Frajli. Osim nastupa po cijeloj regiji, objavljivanja novog albuma “Obraduj me” i proslave 10 godina postojanja, u zadnjih nekoliko mjeseci predstavile su i nekoliko novih pjesama. Posljednju, novi singl “Noćas si moje vino” popularne The Frajle premijerno su izvele na Splitskom festivalu, a odmah po predstavljanju osvojile su publiku i radijski eter pa je pjesma ušla na listu najemitiranijih u Hrvatskoj.

Između nastupa po ljetnim destinacijama djevojke su se uputile u bajkovita predjela unutrašnjosti Istre kako bi snimile spot za pjesmu “Noćas si moje vino”.
“Ovo je naša ljetna ljubavna pjesma, iako mnogi koji su je čuli kažu da je ujedno i ženska, boemska. Jako nam se to sviđa da i mi žene imamo jednu boemsku pjesmu, kada se žensko društvo okupi da može pjevati, guštati i uživati. Spot smo snimale u unutrašnjosti Istre, a čarobne atmosfere istarskih mjestašaca, Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun potpuno su nas osvojile i spotu donijele baš taj ugođaj koji smo htjele – bajkovit. Spot smo snimale u najtoplijim danima ljeta, a temperaturu nam je dodatno zagrijao glumac Mario Jukić”, komentirale su uz smijeh The Frajle.

Pjesmu “Noćas si moje vino” napisali su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, dok je za spot zaslužna redateljica Sandra Mihaljević.
The Frajle u kolovozu nastavljaju put koncertnih destinacija, poput Splita, Omiša, Varaždina i Novog Sada, a ljetne noći dodatno će začiniti njihova nova pjesma uz stihove “noćas si moje more, tvoja oluja me nosi, moja si ljubav od soli i miris juga u kosi…”.