in

Tedi Spalato u Lisinskom

Koncert Ime mi je nevažno 15. 4. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog oduševit će sve one gladne dobre glazbe

Specifičan glazbeni izričaj Tedija Spalata spoj je različitih žanrova, ali ponajviše mediteranskog popa i jazza koji su se pokazali kao plodno tlo nježnih dalmatinskih hitova. Nadolazeći koncert ovog skromnog velikana hrvatske glazbe nosi ime po njegovom novom albumu koji je skupio najsočnije plodove zadnjih godina njegova rada i odmah po izlasku osvojio i publiku i kritiku. Uz veličanstvenu glazbenu pratnju i odlične goste predstavit će nove, kao i i stare uspješnice u njihovom punom sjaju.

Ime mi je nevažno, Slomljena krila, Ne zamiri vilo i More samo su neke od 10 novih pjesama koje će Tedi izvesti u Lisinskom. Mnoge će publika po prvi put čuti uživo. Nepretenciozno i iskreno, kako to samo on može, publici će prenijeti i svoje stare uspješnice koje publika prepozna čim krenu njihovi prvi taktovi. Osim moderne produkcije, poseban sjaj svakoj pjesmi dat će i veličanstvena glazbena pratnja koju čini Orkestar Gorana Rukavine.
 
Atmosfera i repertoar nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve će upotpuniti i fantastični gosti. Tediju će se na pozornici pridružiti grupa Pavel s kojom je zapjevao u hitu Ne daj na nas s kojim su zaslužili i Porin 2021. u kategoriji najbolje vokalne suradnje. Kada se govori o savršenoj suradnji, valja istaknuti i onu s Tedijevim dragim prijateljem Antom Gelom koji u Lisinski dolazi sa svojom gitarom. S ovim gitaristom, skladateljem i aranžerom u kombinaciji publici uvijek pruže glazbeno savršenstvo. Točku na i ovog koncerta kao glazbenog putovanja morem romantike i dalmatinskih pejzaža dat će klapa Berulia koja je s Tedijem zapjevala u pjesmi More koja se našla na njegovom novom albumu.

Dođite do svoje ulaznice na vrijeme na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr.