in

Svi žele na koncert Jelene Rozge, ali… Arena je rasprodana!

Koncertom u Areni Zagreb 17. prosinca, iza kojega stoji bravo!, jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda predstavit će se u izdanju u kakvom je još nikada nismo vidjeli.

‘Kad smo prije pola godine najavljivali Arenu Zagreb zaista nisam ni sanjala da bi mogla biti rasprodana više od mjesec dana prije koncerta. Često ponavljam da sve što radim, radim srcem za moju publiku i evo, ona mi je ponovno vratila na najbolji mogući način’, rekla je Jelena Rozga za bravo! i uputila poruku svojim brojnim obožavateljima:

‘Sad im samo mogu obećati nezaboravan koncert, bogatu produkciju i show, nešto najbolje što su od mene do sada vidjeli’.

Od najslušanijih hitova, preko posebne pozornice i produkcije, do suradnje s vrsnim glazbenicima i jednim od najboljih europskih koreografa, Žigom Sotlarom – svi su preduvjeti ispunjeni za spektakl u punom smislu te riječi.

Koncertom u Areni Zagreb Rozga će otvoriti svoju veliku, dugoočekivanu regionalnu turneju – ‘Minut srca mog’.

Jedan od najtraženijih koncerata u cijeloj regiji 11. veljače održat će se i u splitskoj Spaladium areni. Uoči Dana zaljubljenih još jednom će se potvrditi uzajamna ljubav između splitske publike i Jelene Rozge, pjevačice čije je ime već sinonim za hitove. Da je tome tako potvrđuje i njezin posljednji album ‘Minut srca mog’, akustične obrade pjesama s kojima osvaja top liste.