in

“Srebro” Borisa Novkovića oduševilo fanove

Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regiji, godinu je započeo s novim službenim singlom i spotom. “Srebro” je autorska pjesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma. Nakon dvije pitke pop pjesme, “Ljeto je” i “Moja djevojka”, “Srebro” je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska vještina i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.

Emotivna ljubavna balada osvaja već na prvo slušanje. Snagu pjesme dodatno pojačava filmska priča u režiji Tonija Lekića, Borisovog prijatelja. Ljubavni par glume Tea Šimić i Jan Širola, a u novom spotu Boris je ponovo ugostio multinstrumentalisticu i pjevačicu Lanu Škrgatić.

“Kako mnoge prave stvari dođu spontano, tako je došla i suradnja s Tonijem Lekićem, slučajnim susretom, zajedničkim afinitetom prema sportu i sličnim razmišljanjima o životu. Rezultat je, vjerujem, vidljiv u sjajnom videu majstorske Tonijeve režije i montaže. Hvala svima koji su dali obol ovom spotu, odličnim glumcima, mojim suradnicima u izdavačkoj kući na logistici i backupu, kao i specijalnim gostima Lani Škrgatić, sjajnoj glazbenici i kolegici te legendarnom Ratku Martinoviću”, objasnio je Boris.