in ,

Sergej Ćetković u koncertnoj dvorani Lisniski

Nakon što su koncerti 21., 22. i 23. ožujka rasprodani, dodan je i četvrti koncert Sergeja Ćetkovića – 17. travnja! 

Glazbenik i kantautor, koji je na sceni više od 20 godina, ponovno će ispuniti zrak ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi, te će se opet zaredati razmjena emocija kojih ne manjka na njegovim koncertima.

„Sretan sam svaki put kad se sa svojim glazbenicima i pjesmama vratim na neko mjesto, posebno kad se radi o tako cijenjenoj koncertnoj dvorani koja njeguje lijep odnos prema glazbi i nudi bogat izbor svojoj publici. Vraćamo se na mjesto na kojem smo se svaki put odlično proveli, i mi na pozornici i naša publika zajedno s nama!“ rekao je Ćetković najavljujući koncert u Zagrebu.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj simpatični pjevač, veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite.

Ulaznice se po cijeni od  20,00 € 23,00 €, 27,00 € i 33,00 € mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili online www.lisinski.hr