in

Sergej Ćetković predstavlja pjesmu “Kofer”

Nakon skoro godinu dana od singla “Vratile se ptice” Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu novim singlom pod nazivom “Kofer”.

“Dugo sam čekao ovaj trenutak i jako se radujem premijeri nove pjesme sa kojom nastavljam tamo gdje sam stao prošle godine koja je, nažalost, poremetila sve planove. Ipak, muzika nema rok trajanja i za kvalitetne pjesme je uvijek pravi momenat, tako da se nadam da će ‘Kofer’ na jedan način označiti i povratak normalnom životu, koncertima i susretima sa publikom koja mi mnogo nedostaje. Novi album je završen i mogu reći da sam ponosan na sve što sam sa svojim timom uradio, ali idemo korak po korak. Za sada, pozivam sve ljude da zajedno sa mnom, uz novu pjesmu, krenu na lijepo putovanje sa koferom punim dobre energije i pozitivnih emocija. Obećavam da će se jako dobro provesti i uživati u svemu što sam pripremio”, rekao je Sergej.

Tekst i muziku za pjesmu “Kofer” radio je Sergej, dok je za aranžman bio zadužen Mahir Sarihodžić. Spot donosi uzbudljivu i emotivnu filmsku ljubavnu priču u režiji Nemanje Novakovića.