in

Saša Matić objavio album “Dva života”

Regionalana zvijezda Saša Matić ove godine obilježava 20 godina profesionalne karijere, tim je povodom odlučio iznenadi sve obožavatelje 10-tim po redu albumom koji nosi naziv “Dva života”.

Na albumu se nalazi trinaest novih pjesama i jedna stara koju je Saša objavio u prethodim mjesecima. Pored singla “Ti i ja”, dueta sa Jelenom Rozgom, na albumu se nalazi i pjesma “Čujem da se ovih dana razvodiš” koju je Saša snimio za seriju “Ubice mog oca”. Pjesme s albuma autorski potpisuju Marina Tucaković, Jelena Trifunovic, Peđa Medenica, Saša Milošević Mare, Angelina, Mlađan Dinkić, Saša Nikolić, Bojan Vasić, Damir Handanović, Atelje Trag i mnogi drugi, a skoro za sve pjesme s albuma snimljen je i video spot.

“Dragi moji, Hvala vam za 20 godina nesebične ljubavi, razumevanja i emocija što podelimo. Najlepše što mogu da vam poklonim su pesme. Album “Dva života” je za vas… I ovih 20 godina nas. 🙏 Nadam se da će pesme pronaći svoj put i do vaše duše… Jer rađene su dušom. Mi smo se uvek znali prepoznati.
Uživajte. Vaš Saša Matić. #dvaživota ♥️” napisao je Saša.