in

Sanja Vučić izdala prvi studijski album

Sanja Vučić predstavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Remek delo”, na kojem se nalazi 8 pjesama. Kao autori na albumu su radili Marko Gluhaković, Aleksandar Milić Mili, Saša Lazić, Ljiljana Jorgovanović, Pavle Subotić i Kiki Florea koji potpisuju pjesmu “Đene, Đene” koja je jedan od Sanjinih najdražih pjesama s albuma. Svoj pečat novim pjesmama dala je i sama Sanja, koja je pisala tekstove za novi album.

“Odlučila sam da se ni ovog puta ne opredelim za muzički žanr, kada je album u pitanju, tako se i na ovom albumu nalaze žanrovi koji su dragi mom srcu i koji se uklapaju u ovo komercijalno na šta je publika navikla od mene, i u šta sam sigurna da će doći do njihovog srca” rekla je Sanja o svom prvom albumu i dodala:

“Na albumu sam radila, dva i po meseca, ne volim da odugovlačim rad na bilo kom projektu, jer želim kada je to sve sveže da odmah predstavim publici. Za mesec dana smo snimili čak osam spotova, i ja odlično funkcionišem pod pritiskom i volim da ispunim i završim sve do termina kada sam sebi zacrtala”.

Svaka pjesma na novom albumu je dobila i svoj video spot.

Foto: Sanja Vučić Instagram