in

“Rojena, da mi je lepo” novi singl Nike Zorjan

Nika Zorjan, jedna od najprepoznatljivijih i najpopularnijih slovenskih pjevačica, nakon šestomjesečne pjevačke pauze zbog problema s glasnicama spremna je ponovno osvojiti slovensku glazbenu scenu. Njezin novi singl “Rojena, da mi je lepo” obećava svježinu, energiju i emocije kakve Nika proživljava u posljednje vrijeme.

Nika povodom objave nove pjesme kaže: “Rojena, da mi je lepo’ za mene je vrlo osobna. Govori o tome kako se zauzeti za sebe, cijeniti i učiti na greškama. Život nas često iznenadi, ali važno je znati da smo ovdje, da živimo potpuno i sretno.”

Unatoč svoj ozbiljnosti teme, na snimanju spota na Cipru dogodio se pravi komični obrat. Dok je Nika snimala kadrove uz obalu, simpatični lemuri koji su se zatekli u blizini ukrali su svu pažnju i kamerom doslovno “napali” redatelja. Unatoč neočekivanom prekidu i pomalo uplašenoj ekipi, snimanje je nastavljeno, no ovaj će događaj zasigurno zauvijek ostati u sjećanju svih uključenih.

Uz sve, Nika kroz smijeh dodaje: “Nisam očekivala da ćemo imati dodatne ‘glumce’ na setu. Lemuri su bili pravo iznenađenje!

Foto: Nika Zorjan Instagram