in

Rambo Amadeus u Kombank Dvorani 21.novembra 2021.

Poslje priličnog uspjeha svog prvog “Interplanetarnog” online koncerta, održanog u aprilu ove godine, Rambo Amadeus, Kilo Tzar, zakazao je novi dogadjaj 21.novembra 2021. u Kombank Dvorani, s početkom u 20h. Ovog puta to je simultani koncert, koji će moći da se prati i uživo u sali, i online.

Ulaz u dvoranu Doma Sindikata uz rigoroznu primenu svih epidemioloških mera, a istovremeno online prenos za čitav svijet, preko platforme Entrio, bez ograničenja.

Povodom koncerta Rambo Amadeus kaže:
“Došao sam na svirku, popeo se na binu, ali sve je neizdrživo traljavo i loše, loše ozvučenje, ja zaboravio da sviram, gitara mi raštimovana, bend u rasulu, ono malo publike u sali nezainteresovano se razilazi u pola pjesme… Srećom to je samo ružan san, noćna mora koju povremeno imam u poslednje vrijeme. Već mi prilično nedostaju koncerti, publika, tješi me činjenica da živa muzika i nastupi pred publikom opstaju milenijumima, od postanka Homo Sapiensa do danas, bez obzira na okolnosti. U bezbrižnim životnim trenucima, živa muzika je tu da nas dodatno oraspoloži, ali u vanrednim, problematičnim vremenima tu je da utješi, osnaži duh, oraspoloži. Zato se dvostruko radujem koncertu koji slijedi.”

Karte u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. Za sve one koje nisu u mogućnosti da prisustvuju fizički, omogućen online prenos preko platforme Entrio.si.

Foto: Rambo Amadeus WebSite