in

Rambo Amadeus najavio “Interplanetarni Koncert” 10.04.2021

Rambo Amadeus & Five Winnetous održaće ‘Interplanetarni Koncert’ u subotu 10.04.2021. godine sa početkom u 20h. Ulaznice se prodaju na sajtu Entrio.si. Koncert traje 1 sat i 45 minuta – minimum, a nakon koncerta kratki Chill out party, zatim kreće After party Free Jazz session, omaž velikom Sun Ra.

“Razvojem tehnologije, napokon možemo da napravimo koncert o kom sam oduvijek sanjao. Koncert koji nije ograničen za neku teritoriju , salu, prostor, grad, državu, televizijski kanal. Praktično, koncert mogu da gledaju sva inteligentna bića u Svemiru, ako hvataju internet sa Zemlje, što uopšte više nije tehnički problem. Naravno, znam da mladima nedostaje gužva, da se tiskaju i trljaju jedni uz druge, da se njuškaju tražeći partnere. Ali što se starjih tiče, oni napokon mogu da se zavale u otoman, otvore bocu vina, sjednu s nekim bliskim, u miru namjeste sliku i jačinu zvuka kako im odgovara, mogu i da odu u wc kad oće, ne moraju da čekaju red na pišanje. Pa je za njih ovakav koncert zapravo idealan.
Svi zajedno dobijamo nove, neizmjerne mogućnosti. Ko zna gdje ću i pred kojom publikom u sledećim godinama svirati, gdje prosto nije bilo isplativo da se putuje, leti, plovi, da bi se došlo do grupe vjernih fanova. Sad to rješavamo sa nekoliko klikova” navodi Rambo Amadeus.

“Sviraćemo vam i stari i novi repertoar, svašta nešto. Davno nismo svirali za publiku, izgorili smo, i ja i muzičari smo na kraju živaca! Vjerujem da će samim tim koncert biti drukčiji od svih do sada. Sviramo u postavi: Vladimir Čukić el. stick bass, Vojno Dizdar klavijature, Saša Ranković bubnjevi, Miloš Petrović truba, Aleksandar Petković saxofon, Rambo Amadeus Kilotzar glavom i bradom – gitara i glas.
Na sessionu imamo i goste – Igor Malešević Bubnjevi, Jova Jovanović Bas, može bit nam se priključe i još neke drage kolege, blagovremeno ćemo javiti.
Vip back stage After After Party – Nakon free jazz sessiona – za vlasnike Vip back stage ulaznice sa pristupom “posebnoj sobi” koja omogućuje audiovideo komunikaciju sa članovima benda i Rambom lično, dok bude trajao i fizički “After After party” za članove benda i njihove goste u studiju. Karte su ograničene na svega 40 komada, jer nismo nikad imali više ljudi u backstageu, pa da ne pretjerujemo.” izjavio je Rambo Amadeus.

Foto: Rambo Amadeus Official Facebook