in

Rade Šerbedžija priprema virtualni koncert 9. travnja

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band u pripremama su za svoj drugi virtualni koncert. Zakazan je za 9. travnja, a Rade Šerbedžija složio je listu hitova koje će tom prilikom izvesti. Među dobro znanim hitovima publika će imati prilike prvi put čuti i pjesme s Šerbedžijinog aktualnog studijskog albuma “Ne okreći, se sine”. Godina u kojoj smo priželjkivali povratak koncerata uživo i dalje je neumoljiva tako da mnogim glazbenicima ne preostaje ništa drugo već svirati za publiku online.

Gosti Šerbedžijinog virtualnog koncerta bit će naša diva Gabi Novak i jazz pijanista Matija Dedić s kojima je ostvario suradnju i na albumu u pjesmi “Otkako te ne volim”, glumica i pjevačica Maja Posavec i poznati glumac, Goran Bogdan koji glumi u Šerbedžijinom aktualnom singlu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho…”. Uz sjajne glazbenike koji čine Zapadni kolodvor band: Mario Igrec, Antun Stašić, Ranko Purić Cambi, Marjan Krajna i Dario Hleb, Rade Šerbedžija nesumnjivo će pokazati svoje scensko iskustvo i odabranim pjesmama oduševiti publiku cijelog svijeta.

“Prvi virtualni koncert imao sam prošle godine i bio je naručen od jedne crnogorske televizije. Napravio sam ga u blizu svoje kuće u Barbarigi, a moja publika uživo bila je moja obitelj, žena, djeca i unuci. Novi virtualni koncert koji spremam bit će ipak drugačiji. Osmislili smo scenografiju i pokušat ćemo atmosferom i pjesmom ući u domove publike. Iako mi je jako bitan taj kontakt s publikom jer se njoj obraćam, pjevam i pričam, zbog svih epidemioloških mjera publika će ovog puta biti kamermani i moji gosti”, rekao je Šerbedžija.

Ulaznice za virtualni koncert Ne okreći se sine, Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor band mogu se kupiti preko sustava entrio.hr po cijeni od 80 kuna do 7. travnja te 100 kuna od 7. do 9. travnja.