in

Psihomodo Pop nakon 14 godina ponovo u zagrebačkom klubu Boogaloo!

Nakon 14 godina Psihomodo Pop se 18. ožujka vraća u zagrebački klub Boogaloo, a kao posebni gosti pridružit će im se riječka supergrupa Turisti.

“Ste dobro?” – prije točno 15 godina Dado Gobac i Psihomodo pitali su publiku u zagrebačkom klubu Boogaloo, na nezaboravnom koncertu na kojem su snimili svoj istoimeni live DVD. Sada se vraćaju na „mjesto zločina“ održati još jedan rock spektakl kakav mogu prirediti samo oni, bend koji ove godine obilježava nevjerojatnih 40 godina rada i dalje žari i pali na rock sceni, uvijek ostajući beskompromisni i dosljednji samima sebi!

Svakako dođite u subotu 18. ožujka u zagrebački Boogaloo Club prisjetiti se i zapjevati zajedno s njima bezvremenske hitove poput ‘Dok sam imao 16’, ‘Leteći odred’, ‘Ramona’, ‘Telegram Sam’, ‘Ja volim samo sebe’, ‘Nebo’, ‘Osjaćam se haj’, ‘Frida’ i mnoge, mnoge druge!

Kao posebni gosti iz Rijeke stižu Turisti! New wave/post-punk supergrupa sastavljena od bivših i sadašnjih članova grupa Laufer, Paraf, Let 3, Kojoti i ENI.

Početak koncerta je najavljen za 20:00 sati, a cijena ulaznice iznosi 15 € u pretprodaji, 18 € na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti preko Entrio.hr sustava (online i na Entrio prodajnim mjestima). Nakon koncerta od 23:00 sati nastavlja se 80’s Party na kojem će DJ Tomi Phantasma puštati hitove osamdesetih. Posjetitelji koncerta moći će besplatno ostati na partyju dok je za sve ostale ulaznica po cijeni od 4 € od 23:00 sata.