in

Psihomodo Pop ima spot za novi singl “Digitalno nebo”

Pet godina nakon ‘Ćiribu Ćiriba’, Psihomodo Pop predstavlja svoj 11. studijski album “Digitalno nebo”, na kojemu donose ukupno 16 pjesama. Neke od njih su već dobro poznati hitovi ‘Ako želiš biti moja’, ‘Sve će biti u redu’ i ‘Deja vu’, a otvara ga istoimeni, ovih dana objavljeni singl “Digitalno nebo” koji je odmah po izlasku dobio odlične kritike, dobio je i ekranizaciju nastalu pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza!

Psihomodo Pop je album posvetio prerano preminulom Tigranu, a njegov prepoznatljivi bubanj čuje se na sedam pjesama. Uz 14 redovnih pjesama, album donosi i dva bonusa “Sretan Božić” i “Narodnu pjesmu”, odličnu obradu originala legendarih riječkih Parafa. Zvuk “Digitalnog neba” zreliji je nego ikad dosad, pjesme su zrelije jer se s godinama neke stvari ipak mijenjaju. No i dalje je to Psihomodo Pop, baš onakav kakvog volimo.

Album “Digitalno nebo” sniman je u Lemon production studiju, a pjesme “Sve će biti u redu” i “Ona me ne voli” snimljene su u RSL studiju (Novo mesto) sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao između ostalog i Led Zeppeline i Nirvanu. Produkciju albuma potpisuje Srđan Sekulović Skansi.

Foto: Dora Baotić