in

Prljavci predstavili novu pjesmu “Djeca su OK”

Kultni bend Prljavo Kazalište svakom novom pjesmom oduševi publiku i kritiku, a nakon prethodna tri vrlo uspješna i slušana singla, sada su priredili novu glazbenu poslasticu – singl “Djeca su OK”. Pjesma je predstavljena premijerno na bravo! radiju, a video možete pogledati na službenom YouTube kanalu benda.

“Ovo je naš četvrti singl. Kao i prethodne, radili smo ga s puno ljubavi. To je pjesma po kakvim je Prljavo Kazalište uvijek bilo poznato, a tema dosta aktualna, moderna – vječni odnos roditelja i djece i ponekad neobjektivnost u sagledavanju svega onoga što se danas događa oko naše djece. Mislim da će se našoj publici svidjeti i svima želim ugodno slušanje i puno lijepih trenutaka uz Prljavo Kazalište”, poručio je Mladen Bodalec.

Pjesma “Djeca su OK” je dobila i vizualno uobličenje. Prljavo Kazalište na prethodnih tri singla ostvarilo je uspješnu suradnju s redateljem Radislavom Jovanovim Gonzom (koji je trenutno zauzet s drugim obavezama). Ovog puta je za novi singl kao savršen spoj ispala suradnja s Vanjom Černjulom, proslavljenim direktorom fotografije koji je snimio najuspješnije filmove i američke TV serije.

Dodajmo još da Prljavo Kazalište nikad nije bilo uigranije, a nakon brojnih već odrađenih, spremni su za nove koncerte u sklopu aktualne turneje “Stare navike”.

Foto: Igor CC Kelčec