in

Poslušajte što bi Goran Karan jedino u životu ponovo

Nova pjesma Gorana Karana “Jedino što bih ponovo” predstavlja, kako omiljeni izvođač i kantautor kaže, obnovu zavjeta voljenoj osobi.

“Sve suprotnosti koje čine naše osobnosti, i za koje se ponekad čini da nas dijele, zapravo su samo svakodnevni poticaj za ljubav ako nekog istinski volimo”, poručio je Goran Karan o pozadini pjesme “Jedino što bih ponovo”. Stihovi i glazba nastali su istovremeno, što je, prema Karanovim riječima, najbolji način da melodija i riječi zacijele i skladno plešu.

Radu na pjesmi Gorana Karana pridružio se Nikša Bratoš. “Moj dugogodišnji producent, dobronamjernik i dragi prijatelj Nikša Bratoš, ima jedinstven dar kojim razumije i osjeća pjesme koje mu nosim, pa je i kompoziciju ‘Jedino što bih ponovo’ oplemenio svojom urođenom muzikalnošću i iskrenom željom za pružanjem pjesmi onoga što ona traži”, poručio je Karan o aranžmanu koji je zaokružio cijelu glazbenu priču.

Izlazak pjesme prati izlazak spota koji je djelo još jednog Karanovog dobrog prijatelja, Šibenčanina Željka Petreša. Spot donosi jednostavnu priču oslikanu kroz odnos mladih ljudi, koje su u spotu uprizorili Paula Japunčić i Marijan Kukulj, što se izvrsno uklapa u namjeru i zvuk pjesme.

Za kraj, Goran Karan poručuje: “Želio bih reći i ovo; dragi ljudi, iz vlastitog iskustva znam da je vrlo teško reći – volim te. Tim se riječima izlažemo velikom riziku i stavljamo u nezgodan položaj ranjivosti, jer otvaramo srce. Zato i pišem pjesme, jer mi je puno lakše i prirodnije otpjevati ono što mi već pjeva u srcu. Na kraju, želja mi je da pjesma ‘Jedino što bih ponovo’ bude u službi vaše ljubavi.”

Foto: Jadran Babić