in

Pjesmom “Ćiribu ćiriba” Domenica najavljuje izlazak prvog albuma

“Ćiribu ćiriba” i evo nove pjesme i spota Domenice kojom najavljuje i istoimeni debitantski album koji će se naći u prodaji od 3.12., a užurbano se sprema i za koncertnu promociju albuma koju će prvo održati u Zagrebu.
“Nestrpljivo čekam svoj prvi album i jako mu se veselim. U proteklih par godina snimila sam većinu pjesama, ali i neke nove koje ću polako otkrivati publici. ‘Ćiribu ćiriba’ jedna je od njih”, rekla je Domenica.

Prelijepa Velolučanka prije dvije godine samouvjereno se predstavila na Splitskom festivalu s pjesmom “Kad sam s tobom” autora Vjekoslave i Tončija Huljića, a svakim idućim singlom poput “Vidi se iz aviona” i “Ljubavna limunda” samo je potvrdila da se od nje s pravom punom očekuje. Nakon nagrade za najbolju debitanticu Splitskog festivala, Domenica je već iduće 2018. godine u duetu s Damirom Kedžom i pjesmom “Mi protiv nas” osvojila Grand prix Splitskog festivala. “Ćiribu ćiriba” njen je četvrti singl u 2019. godini koju će pamtiti po izlasku svog prvog albuma. Zanimljivu radnju za ovaj spot režirao je Luka Sepčić.