in

PipsChips&Videoclips dva dana u Saxu

PipsChips&Videoclips održat će dva koncerta u zagrebačkom Saxu, u četvrtak 9. i petak 10. studenog, a nastupi su dio sezone u kojoj klub obilježava 25 godina rada.

Originalan plan grupe PipsChips&Videoclips da nastupi dvije večeri u Saxu propao je nakon manje od jednog tjedna i sad će bend u ovom zagrebačkom klubu nastupati čak četiri dana – od 8. do 11. studenog.

Koncerti u Saxu prvi su klupski nastupi benda u Zagrebu nakon pune četiri godine, te koncerata u Saxu krajem 2019. godine, kao i prva samostalna svirka u Zagrebu nakon rasprodane Šalate iz rujna 2022. Bend se uskoro sprema za objavu novog studijskog albuma, koji će biti predstavljen na nadolazećim koncertima, a podsjetit će i na cijeli niz klasika iz svog prebogatog kataloga.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslavit će u narednoj sezoni 25 godina rada i obilježit će to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Online kontingenti za prva tri koncerta već su rasprodani, a u samom klubu ima još maleni broj fizičkih ulaznica. Prodaja za finalnu večer, 11. studenog, kreće 18.09.2023. u 12:00 u sustavu Eventim., po cijeni od 20 eura. Fizičke ulaznice bit će dostupne na blagajni kluba Sax od petka 15. rujna svaki dan u radno vrijeme kluba.

Foto: Matej Grgić