in

Petar Grašo za Dan zaljubljenih pjeva u Sisku!

Petar Grašo sljedeće Valentinovo slavi u Sisku, gdje će na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače, održati veliki koncert u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg, s početkom u 20h.

Petar Grašo jedan je od najvećih estradnih umjetnika u Hrvatskoj, kantautor, pjevač, autor brojnih hitova koje je izveo sam ili ih je napisao za svoje kolege na sceni. Iako ga do kraja tekuće godine, a i s početkom nove, očekuju brojni koncertni termini, Petar se već punom parom priprema za valentinovski koncert u Sisku, gdje će u novoj dvorani na Zelenom brijegu izvesti svoje ponajveće ljubavne hitove i mediteranske balade koje su svojevrsni zaštitni znak karizmatičnog Splićanina.

Od aktualnog hita i dueta s Ninom Badrić „Nemoj“, do njegovih uspješnica i balada “Jel’ ti reka ‘ko”, “Ako te pitaju”, “Moje zlato”, “Voli me”, “Volim i postojim”, pa sve do onih starijih ali podjednako omiljenih pjesama “Ljubav jedne žene”, “Nisam više ja sa njom”, “Sad te se samo rijetko sjetim”, “Trebam nekoga” i mnogih drugih. U mnogim Grašinim pjesmama uživamo već desetljećima, a on je u cijeloj regiji već pune dvije godine postojano na samom vrhuncu svoje bogate karijere. Grašo se može pohvaliti s više rasprodanih Arena Zagreb, a napunio je i Arenu Pula, Spaladium Arenu, Arenu Beograd, Arenu u Skoplju, Arenu Varaždin, dvoranu Križanke u Ljubljani i mnoge druge respektabilne koncertne dvorane širom regije. A njegov koncert u Sisku 14. veljače, bit će jedinstvena prilika da proslavite Valentinovo na najromantičniji mogući način.

Ulaznice za koncert Petra Graše u Sisku 14. veljače u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, a svakako je važno naglasiti da je već gotovo pola dvorane rasprodano, pa bi ulaznica za ovaj koncert mogle planuti već u siječnju.