in

Pavel live 29.6. na Ljetnoj pozornici Tuškanac!

Ljetna pozornica Tuškanac, jedna od najljepših zagrebačkih pozornica na otvorenom, već neko vrijeme želja je Pavela da tamo održi koncert. “Već duže vrijeme pričamo o ovom koncertu jer nismo htjeli da naš sljedeći nastup u Zagrebu bude samo jedan običan koncert, osim ako se ne otvori mogućnost za neki poseban prostor. Ljetna pozornica Tuškanac upravo je ono što smo priželjkivali i zato jedva čekamo tamo zasvirati”, poručuje Aljoša Šerić povodom ovog ekskluzivnog zagrebačkog koncerta Pavela, koji će se održati 29. lipnja.

Koncert će biti ekskluzivan i zbog toga jer je broj ulaznica u ovom prostoru ograničen na samo 500 mjesta, a i zbog toga što će se zagrebačkoj publici kao vodeći ženski vokal predstaviti glumica i glazbenica Vanda Winter.

“Vanda je vanserijska pjevačica i sretni smo i počašćeni što je pristala mijenjati Antoniju za ovo vrijeme dok je ona na porodiljnom, a kako Vanda i ja surađujemo i na njezinom budućem prvom solo albumu nismo puno razmišljali koga ćemo zamoliti da uskoči na koncertima” – govori Aljoša.

Sasvim je sigurno kako će ova zelena oaza usred grada biti savršena kulisa za bezvremenske hitove Pavela, koji će nam donijeti presjek iz svih faza benda sa dosad objavljenih šest studijskih izdanja, uključujući i posljednji, hvaljeni i nagrađivani “Ennui”. No, osim već poznatih pjesama na Ljetnoj pozornici Tuškanac, čut ćemo premijerno uživo i barem jednu novu pjesmu Pavela, jer je snimanje njihovog novog budućeg albuma već počelo te se uskoro očekuje i objava novog singla. Već sada, to je sasvim dovoljan broj razloga da se 29. lipnja vidimo na Ljetnoj pozornici Tuškanac (Dubravkin put bb), no naravno, bit će tu još najava i iznenađenja.

Ulaznice su od danas u pretprodaji u ograničenoj količini po early bird cijeni od 100 kn do 20.5. ili do isteka early bird kontingenta, nakon čega cijena raste pa osigurajte svoju na vrijeme. Dostupne su u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Filip Gržinčić