in

Odličan novi spot Rade Šerbedžije

Najava zajedničke suradnje sjanih glumaca Gorana Bogdana i Rade Šerbedžije u novom videospotu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho” izazvala je veliko zanimanje medija. Iako su prijatelji, legendarni glumac Rade Šerbedžija po prvi je put bio na setu s Goranom Bogdanom kojemu je Lenka Udovečki, redateljica spota, namijenila glavnu ulogu.

Interijer zagrebačkog kafića Thalia savršeno je odgovarao Lenkinoj zamisli u kojem se odvija jedan dio radnje spota dok su ljubavna priča para i njihovi sretni trenutci prikazani crno-bijelim kadrovima. Sam spot daje naslutiti što se zapravo dogodilo, ali zaključak ostaje i na mašti samog gledatelja.

Zanimljivo da je u ovom spotu Rade Šerbedžija imao epizodnu ulogu. Pojavio se nakratko na samom početku videa u ulozi šankera za koju kaže nije trebao neku posebnu pripremu, a da su glumci u spotu i redateljica savršeno prenijeli emociju pjesmu čiji je autor Damir Urban, što pokazuju brojne pohvale na YouTube-u.

Rade Šerbedžija najavio je i svoj prvi virtualni koncert početakom travnja. Njegovi koncerti istinski su užitak, a posljednji koji je održao bio je u prosincu prošle godine u Opatiji. Stoga najava Šerbedžijinog virtualnog koncerta itekako veseli njegovu brojnu publiku koja će ovog puta istovremeno na svim kontinentima uživati u pjesmama jednog od najvećih glumaca s ovih prostora.