in

Novi studijski album Dražena Zečića u prodaji od 29. travnja

Novi studijski album “Srce moje iz bitaka sto” Dražena Zečića u prodaji je od idućeg petka, 29.travnja. Nazvan po istoimenom hitu, novi studijski album jednog od najpopularnijih pjevača i autora zabavne glazbe sadrži ukupno devet pjesama, a mnoge su tijekom posljednje dvije godine postale ultimativni hitovi poput “Sve si sama odabrala”, “Ako život opet priliku mi da”, “Zašto plačeš”, “Sve je zbog nje”.

O nastanku novog albuma Dražen Zečić je rekao:
“Album je poseban jer je nastao u jedno posebno, potpuno drugačije vrijeme, u vrijeme pandemije kad smo se svi imali prilike malo više preispitivati, shvatiti što želimo, a što ne. Oduvijek sam pisao ljubavne pjesme pa se tako i na ovom albumu nisam želio odmaknuti od te teme. Međutim, pjesme su optimistične, neke čak i duhovite jer svaku tešku situaciju, svaki razlaz ne moramo samo gledati kao poraz već i kao mogućnost novog početka.”

U preko trideset godina svoje uspješne karijere Dražen Zečić objavio je čak devetnaest studijskih albuma, četiri live albuma i osam kompilacija. Jedan je od najkomercijalnijih izvođača čiji su se albumi prodavali u platinastim i dijamantnim nakladama, te jedan od najplodonosnijih autora čije pjesme pjevaju neki od legendarnih pjevača poput Miše Kovača. Zanimljivo je da je na albumu “Zora” iz 2006. godine objavljena pjesma “Naslovi” koja zapravo sadrži refrene gotovo svih njegovih dotadašnjih pjesama, a mnoge kolege su mu znale reći da bi samo s refrenima njegovih hitova koncert trajao dva sat.