in

Novi spot Jasmina Stavrosa za pjesmu „Moja Marina“

Jasmin Stavros iskoristio je početak ljeta za snimanje novog video spota za pjesmu „Moja Marina“, koja je već osvojila publiku, a sada će ovim videom zaokružiti ljetnu priču koja će nas u ritmu zabave ljuljati cijelo ljeto.

Novi spot je sniman u produkciji All in one Marka Zeljkovića, a kadrovi su puni prelijepih djevojaka i plesačica skupine Angles Croatia u predivnim mornarskim kostimima. Opušteno i veselo raspoloženje vladalo je na setu snimanja uz bazen i odličnu gastronomsku ponudu Hotela Velanera u Medulinu.

Pjesmu potpisuju autorski Antonija Šola i Sven Gleđa, a za produkciju i aranžman zaslužni su Luppo i Mario Mikšić. Autorica pjesme i pjevačica Antonija Šola ovaj puta je sudjelovala i u produkciji video spota, ali i kao podrška u bendu uz Jasmina Stavrosa na samoj pozornici.

„Zanimljiva anegdota je da su nam se pridružili svatovi koji su pred kraj snimanja došli u hotel i nastala je prava fešta kako to uvijek i bude na svim mojim koncertima. Uz sveopće oduševljenje svatovi su s našom ekipom u sav glas pjevali i plesali na stihove pjesme Moja Marina. Snimio sam puno spotova u karijeri i dugo se već nisam ovako zabavio i uživao na samom snimanju, zaista sam prezadovoljan i ponosan na cijeli svoj tim i jedva čekam koncerte i publiku uživo da razmijenimo svu ovu pozitivnu energiju koja je očigledna na spotu ! ” – rekao je Jasmin Stavros