in

Novi singlovi Teodore i MC Stojana

Regionalna mega zvijezda Marko Stojković poznatiji pod umjetničkim imenom MC Stojan i Teodora Džehverović objavili su dvije nove pjesme koje su u samo dva dana zasjele su na sami vrh trendinga. Autor muzike prve pjesme naslova “Voli me, voli me” je MC Stojan dok su tekst napisali MC Stojan, Sanja Vučić i Aleksa Šolaja.

“Volela bih da mogu da vam dočaram koliko sam uzbuđena. Toliko mi je falio ovaj osećaj svaki put kada izbacujem novu pesmu. Počnem da se tresem. Vrištim, smejem, plačem, ustanem, sednem, ulazim na YouTube i izlazim i tako ne znam koliko puta. Mesecima smo razmišljali šta ćemo sa projektima, kada je pravo vreme, da li ili ne. Da smo sačekali još jedan dan u zemlju bih propala. Želim da verujem da će sve proći kako treba.” opisala je svoje uzbuđenje Teodora uoči objave pjesme.

Autori muzike druge pjesme naslova “Candy” su Marko Moreno i MC Stojan, a tekst napisali Aleksa Šolaja i MC Stojan.

“Ljudi, deset meseci nisam izbacivao ništa. Čekali smo pravi momenat. Mislim da smo nadmašili i naša, a nadamo se i vaša očekivanja. Dali smo sve od sebe da uradimo dva izuzetna, i kvalitetna projekta” rekao je MC Stojan.