in

“Nazdravite (Ajd’ živili)” nova je pjesma Borisa Ćire Gašparca

Neuomorni Boris Ćiro Gašparac snimio je spot za svoju novu pjesmu “Nazdravite (Ajd’ živili)”. Iako je ušao u osmo desetljeće svog života Ćiro ne prestaje s radom. Sad je za svoju vjernu publiku snimio izrazito vedru i brzu pjesmu na kojoj bi mu pozavidjeli i mnogo mlađi kolege i tamburaši.

Autor glazbe i aranžmana poznati je osječki skladatelj i producent Stjepan Rudinski. Stihove je napisala Jasminka Blašković. U refrenu pjesme raspjevani Ćiro nam poručuje:

Ajd’ živili, popijte, veseli mi budite
I sve brige ostavite, sa mnom nazdravite

Snimljen je i veseo videospot u produkciji Andreja Smolića. Lokaciju snimanja spota odredio je naziv pjesme “Nazdravite (Ajd’ živili)”. Naime, znano je da kutjevski kraj obiluje ponajboljom graševinom u Hrvatskoj, pa je shodno tome većina spota snimana u vinskom podrumu Kutjevo d.d. Nekoliko kadrova snimljeno je na Trgu Graševine u Gradu Kutjevu.

Osim Ćire i njegovih tamburaša u spotu glume članovi Udruge vinara i vinogradara Kutjeva, što cijelu atmosferu podiže do usijanja. Radnja spota odlično prati tekst pjesme koji se u biti svodi na izrazito veselu zdravicu uz tamburaše. Još kad se tome pridruži baritonska čistoća Ćirinog glasa, ne preostaje nam ništa drugo nego s njime zapjevati: “Ajd’ živili”.