in

Milica Pavlović zapalila Youtube novom pjesmom “Crna jutra”

Milica Pavlović objavila je novu pjesmu “Crna jutra” i obradovala svoje obožavatelje, koji su je obasuli brojnim pohvalama i komplimentima. Autor muzike je Vladimir Uzelac, tekst su napisali Vladimir Uzelac i Ljiljana Jorgovanović a aranžman je radio Atelje Trag. Ova pjesma je ujedno i najava za seriju “Pevačica”, koja će uskoro krenuti sa emitiranjem.

“Dobar je osećaj živeti na Balkanu, jer samo kod nas emocije pršte na sve strane! Nesputani smo i kada volimo, i kada smo besni, i kada smo srećni, povređeni, u problemu… Emocije su uvek na max! Ja u svom životu i karijeri otvaram jedno novo poglavlje, baš onako na naš balkanski način… Znala sam da kočim, ali i da idem glavom kroz zid… jer sve je to život na naš način… I iz tog našeg “ludila” je nastala i ova pesma 🔥 Jer, svi mi živimo Balkan S&M! I zato piće u ruke, zvučnici na max i uživajte! 🔥” napisala je Milica.

Atraktivnim i provokativnim spotom Milica je ponovo pokazala zašto je jedna od omiljenih, najtraženijih i najatraktivnijih pjevačica.