in

Mile Kekin ugostio svoju kćer Mišu u spotu “Zubić vila”

Mile Kekin skinuo je još jedan singl s nedavno izdanog odličnog i vrlo hvaljenog albuma “Nježno đonom“. Radi se o pjesmi „Zubić vila“, koja, iako prpošna i aranžmanski razigrana sa sobom nosi snažnu društvenu poruku .

Najzabavnija je to apokaliptična pjesma ikad napisana, a mogli bismo ju opisati kao ljekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

“Zubić vila” je pjesma koja je posebna po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin. “Mislim da dječja naivnost najbolje podcrtava glupost nas odraslih” – komentirao je Mile.

Svoju glumačku i pjevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pjesmi dala poseban finalni štih, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

“Spot potpisuje producent albuma ‘Nježno đonom’ i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio AI programima jer vjeruje da umjetna inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske.” – rekao je Mile Kekin