in

Meritas u Johannu Francku 02.11.!

One su vlasnice najljepših ljubavnih pop hitova, uz njih plešemo već 20 godina, a prvoga petka u studenom (2.11.) upoznat ćemo ih i u live electric sastavu i to u prostoru u kojem još nisu nastupale, Johannu Francku!

Ako do sada niste slušali Meritas uživo, ne možete u potpunosti shvatiti sve one koji su s njihovih koncerata odlazili plesnim koracima. Meri i Anita pozivaju na Meritas electric u Johann Franck – uzmite pod ruku sve drage ljude u vašim životima i dođite uživati u glazbenoj poslastici koju su pripremile samo za ovu priliku. Osim hitova kao što su “Sami na ulici”, “Igra”, “Budi blizu” ili “Ova ljubav”, Meritas će razveseliti prisutne i ponekom obradom, bendova poput Depeche Mode ili Mando Diao.

“Posebno nam je drago nastupati u Johannu Francku, tamo još nismo pjevale! Pripremamo večer punu plesa i naših pjesama koje će za ovu priliku biti prilagođene petku, prostoru i našoj publici u izlasku s društvom” – poručile su Meritas.

Nakon njihova nastupa za DJ pult dolazi iznenađenje – Mare Milin ostavit će foto opremu kod kuće i doći s pravom girl power playlistom – od Cindy Lauper preko Nine Simone i Madonne pa sve do Gwen Stefani i Janelle Monae – Mare će ovu večer rasplesati isključivo ženskim vokalima.

Ulaznice za ovaj plesnjak mjeseca potražite na entrio.hr i u Johann Francku.