in

Massimov posljednji koncert na velikom platnu

Iako je iza nas gotovo godina dana od posljednjeg Massimovog koncerta – spektakla u Areni Zagreb, u našim ušima, ali i u našim srcima i dalje odjekuje njegov neponovljiv glas. Upravo zato na prvu godišnjicu njegova koncerta života 5.studenog 2023. u Cinestar kinima diljem regije prikazat će se jedinstvena projekcija ovog spektakla.

Uz prvo prikazivanje Massimova koncerta u Areni na velikom platnu, ovom će prilikom biti viđeni i do sada neobjavljeni kadrovi pripreme koncerta, snimani na probama s bendom, gostima i produkcijskom ekipom prije i nakon Arene. Koncert će istovremeno biti prikazan u 22 kina, u gotovo svim Cinestar kinima u Hrvatskoj, te u kinima u Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci, Sarajevu, Mostaru i Tuzli.

Veliko platno je medij koji na doista poseban način dočarava čaroliju zvuka i slike, pogotovo kad je u pitanju netko tko je toliko pažljivo birao svoju glazbu. Snimka koncerta u kinima će se prikazivati samo na ovu obljetnicu, u nedjelju 5. studenog i nema reprizu. Ulaznice su dostupne na Cinestarcinemas.hr.