in

Massimo predstavlja novi vinil pjesmom “Ne plači”

“Vještina Boutique” obilježila je 15. godišnjicu od izlaska albuma “Vještina” koji je zauvijek obilježio Massimovu karijeru, a sastojala se od sedam iznimnih koncerata u nekim od najljepših dvorana Hrvatske.
Massimo je u pratnji Ive Popeskića, Henryja Radanovića i Elvisa Stanića obišao Čakovec, Karlovac, Slavonski Bord, Osijek i Zagreb i odsvirao koncerte koje i glazbenici i publika pamte kao posebne. Upravo se zato rodila ideja da neke od tih live izvedbi zauvijek uhvate u vremenu i objave na ploči.
LP Vještina Boutique donosi sedam predivnih izvedbi u live verziji, pjesme “Bacila je sve niz rijeku”, “Iz jednog pogleda”, “Da mogu”, “Razgovor s konobarom”, “Loše vino”, “Ne plači” i “Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš”.

“Bila mi je velika želja da atmosfera, izvedbe, osjećaj s ove turneje nekako ostane zabilježen. I onda se rodila ideja o ploči, pšto me, moram priznati sasvim oduševilo. Baš je nekako prigodan medij ploča za ove pjesme izvedene u tom neponovljivom ambijentu” – rekao nam je Massimo.

Pjesma “Ne plači”, Arsena Dedića odabrana za singl s ove nove ploče. Snimljen je i spot, i to na koncertu u zagrebačkom kazalištu Gavella, a za odličan video broj zaslužan je redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

A kako bi proslavio izlazak ove ploče Massimo planira ponoviti koncerte s turneje i to u Zagrebu i Puli. Detalji će biti poznati uskoro, a do tada primjerak ploče možete pronaći u svim boljim prodavaonicama glazbe.

Foto: Samir Cerić Kovačević